До ден-два ще имаме решение за кредитите. Но нека те (банките)

...
До ден-два ще имаме решение за кредитите. Но нека те (банките)
Коментари Харесай

Борисов: До ден-два ще имаме решение за кредитите

" До ден-два ще имаме решение за заемите. Но дано те (банките) да го кажат - да не се намесваме ние. Горе долу по този начин ми споделя и Горанов, че се движат нещата - към 500 млн.).

Това разгласи министър председателят Бойко Борисов на въпрос какво ще се прави заотлагане на заплащането на заемите по време на изключителното състояние. 

Борисов бе запитан и какво ще се прави за осигуровките: " Ще вършим това ето това, което вършим сега - успокояваме бизнеса, да може да си заплащат налозите и осигуровките. За да има и за тези, които по една или друга причина не могат да работят сега ".

Изявата на Борисов (сложил напълно погрешно защитната маска единствено върху долната си устна) бе при остарялото летище край Хасково, което е несъмнено от държавното управление за буферен паркинг за тирове . Премиерът качи на джипката си вътрешния министър Младен Маринов и с него отиде да инспектира работите, тъй като " Дал съм такива периоди - до на следващия ден да е готово. Виждате над 50 машини работят. Това е и спомагателен бизнес ".

Борисов разгласи, че има план големите камиони да бъдат транспортирани и с влакове към турска територия, само че " на европейския съвет ще го говориме това ".

" Паркинг за тирове, няколко хиляди ще има тук. На Румъния и Сърбия не можеме де ги стопираме, и тук карат и карантина - просто това е географията. - продължи размишленията си Борисов. - За Турция България е сигурна зона и сме се разбрали. Иначе, в случай че не работехме добре я си представете да имаме 70 000 бежанци с`я?. И това го дължиме на мене, на него (сочи Маринов) и на всички, които работиме по това. Просто не желая да си мисля тука да има редове палатки с бежанци ".

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР